Tuesday, June 23, 2015

A fost Bucuresti ComicsFest 2015


Multumim foarte mult tuturor care ati infruntat ploaia si drumul lung si anevoios si ne-ati vizitat la ‪#‎BucurestiComcisFest‬ 2015. A fost un weekend foarte frumos care ne-a convins inca o data cat de tare e comunitatea iubitorilor de comics si benzi desenate! Ne vedem in aceasi formula dar bigger and better la anul! Pana atunci mai multe imagini vedeti [aici]

Saturday, June 20, 2015

Ne vedem aici

Lente & Sotron, Pache Protopopescu nr.20 - la mai putin de 10 minute de Universitate. Mijloace de transport in comun: troleibuze 70, 90, autobuz 311. Cele mai apropiate statii de metrou: Universitate, Iancului.

Program


Friday, June 19, 2015

Wacom la Bucuresti ComicsFest

Sesiunile de live drawing sunt sustinute pe o tableta Wacom Cintiq Companion direct de la Wacom Romania. Intre momentele oficiale oricine poate testa tableta. Va asteptam!

Tinerete fara batranete

Inca nu ti-ai luat TFB? BucurestiComicsFest e ocazia perfecta! Editura HAC!BD va fi prezenta aici cu toate publicatiile sale: HAC!, TFB, Ionita Tunsu si Zobb.

Thursday, June 18, 2015

Vrei o caricatura?

Cu tine evident! Da, vom avea cel putin un caricaturist disponibil pt comenzi la Bucuresti ComicsFest

Lansare: Balada eroica

Sambata la ora 12:00 in cadrul Bucuresti ComicsFest are loc lansarea albumului de colectie "Balada eroica" desenat de Puiu Manu si publicat in serial in 1974 in revista Cutezatorii.

Benzi desenate romanesti si nu numai

In cele 2 zile veti gasi la standuri mare parte din ce inseamna benzi desenate romanesti!

Webcomics

Anul acesta avem la Bucuresti ComicsFest o camera intreaga dedica webcomicurilor romanesti. Care sunt ele? Trebuie sa veniti sa aflati!

Imaginea de mai sus este de la comics.cevamarunt.ro

Jumataea Plina

Libraria Jumatatea Plina va fi prezenta la Bucuresti ComicsFest cu colectia de carti ce ilustreaza relatiile romano-cehe: Mickey pe dunare ilustrat de Cristian Dirstar, Aripi de otel de Adrian Barbu, Karel Liman de Maria Surducan, Dolky-n trei straie de Ileana Surducan si cel mai nou titlu din colectie Piatra sangelui de Timotei Drob

Forest folies

Prezentarea Oficiala ''Forest Follies'' filmuletulu Junior Animatorilor Duminica ora 18.00 la Bucuresti Comics Fest:)

Wednesday, June 17, 2015

Revista COMICS nr. 27 (iunie 2015)



Noul numar al revistei Comics poate fi citit gratuit pe www.revistacomics.ro si reuneste paginile a 19 autori - Alexandra Gold, care semneaza si coperta, Nilu Crocodilu, Xiusha, Adrian Serghie, Chicken Angel, Bored Pixel si echipa de italieni: Marcelo Bondi si Mattia Marini. Revista prezinta cate un sample din webcomicurile 12 O'clock, Stima Apelor, Ars Moriendi, #glumita si din revistele Terapie de Basm, The Walking Dead in limba romana si nu in ultimul rand James Bong. De asemenea, aflati mai multe despre Metropolis un nou proiect de benzi desenate pe care il puteti sustine si voi [aici]

Revista COMICS nr. 27 va fi lansata weekend-ul acesta la Bucuresti ComicsFest, alaturi de alte benzi desenate romanesti. Mai multe despre eveniment aici: www.bucuresticomicsfest.blogspot.com si bineinteles, pe facebook [event]


IronMan, Daedpool si Thor in romana!

Incepand cu data de 15 iulie 2015, Lex Hobby Store va aduce pe piata din Romania 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Astfel pasionatii de filme cu super eroi cat si fanii universului Marvel vor avea acces, in premiera, la benzile desenate originale cu 3 personaje super amuzante care au milioane de fani in intreaga lume.

Lex Comics va fi numele editurii care va aduce pe piata romaneasca aceste 3 titluri de reviste debenzi desenate de la Marvel. Cele 3 personaje sunt nimeni altii decat Iron Man, Thor si celebrul Deadpool. Fie ca esti fanul carismaticului Tony Stark, daca Asgardul este destinatia ta preferata in materie de benzi desenate sau daca iti place Deadpool pentru caracterul sau pus intotdeauna pe glume, vei avea ocazia sa gasesti aceste 3 titluri de benzi desenate de la Marvel pe http://www.lexshop.ro cat si inreteaua de distributie nationala ce cuprinde: Inmedio, Carturesti, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cat si altemagazine de specialitate si librarii.

Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la pretul de 7,9 Lei cu o periodicitate lunara iar persoanele interesate pot face inca de pe acum precomanda pe siteul http://www.lexshop.ro/, urmand ca dupa publicare sa apara si abonamentele lunare pe acelasi site.

Saturday, June 13, 2015

MangaShop

La Bucuresti ComicsFest nu vom avea doar benzi desenate ci siiii manga! de la MangaShop!

Reviste: Abatia

Aproape toata echipa din spatele revistei Abatia va participa la Bucuresti ComicsFest

Live drawing: Robert Obert

Duminica la 5 domnul Robert Obert in persoana ne va incanta cu o sesiune de live drawing

#glumita

In camera dedicata WEBCOMICS vom avea si glumite de la... glumita

Zobb

Nici extraterestrul Zobb nu va lipsi de la Bucuresti ComicsFest!

Sibiul vine la Bucuresti ComicsFest

In expozitie va fi prezenta si o selectie a celor mai bune planse care au participat la concursul de creatie din cadrul Festivalului International de Benzi Desenate Sibiu 2015

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu »/APIVS si Asociatia « Solidarité 35 Roumanie »/S35R au organizat în zilele de 3, 4 si 5 aprilie 2015 a treia editie a Festivalului International de Benzi Desenate din Sibiu în sala CIT a Primariei Municipiului Sibiu. La editia din 2015, Festivalul a atras peste 1000 de participanti. In cei trei ani, Festivalul de Benzi Desenate de la Sibiu s-a impus ca unul dintre evenimentele de marca a artelor grafice din România.

Live drawing: Sketch My Bike!

Sambata la 8 avem live drawing SKETCH MY BIKE direct din pen-ul lui Petrisor Dutu, daca nu intarzie!

Zbeng & Zbatui

Åži anul acesta ne zbenguim la Comicfest!


Aviz pentru curajoÅŸi!
Cu toţii avem unul sau mai mulţi monstruleţi în noi . Haideţi să-i expunem pe coală şi să facem cunoştinţă cu ei.Veniţi să conturăm aceste desene împreuna cu Raluca Dragomir.
Orice vârstă e binevenită!
 
 

Friday, June 12, 2015

HAC!#17

Noul număr al revistei este deja în mâinile abonatilor, iar din 15 iunie îl găsiÈ›i la chioÈ™curile de ziare, librării È™i benzinării din toată tara. Până atunci puteÈ›i comanda revista dar È™i multe alte produse HAC!BD È™i benzi desenate romaneÈ™ti din noul magazin online: www.supererou.ro

ÃŽn numărul 17, Miron se întoarce acasă, în Zapara unde nu stă prea mult. Se întâlneÈ™te cu Ștefan, Mara È™i Lardea. ÃŽmpreună, pleacă spre alte aventuri, care încep oarecum… furtunos. Zarema ajunge cu armata lui în Arina unde este aÈ™teptat de Mîrza. Haiganu aruncă È™i el un ochi critic peste tot ce se întâmplă. ÃŽn Fluviul Șoaptelor, Moroianu se întâlneÈ™te cu Ziraxes iar Zourazi își aminteÈ™te de copilărie. ÃŽn Harap Alb se întoarce își fac apariÈ›ia Sfânta Duminică È™i un cal cu gusturi ciudate.

Pe lânga HAC!, editura HAC!BD a lansat luna trecută al doilea titlu periodic de benzi desenate: Tinerețe fără bătrânețe. Dacă încă nu ați citit revista o puteți comanda tot de pe www.supererou.ro

Meci de benzi desenate

Conceptul de "meci de benzi desenate" a fost pus in aplicare prima data la Festivalul de Benzi Desenate de la Sibiu si inseamna de fapt 2 echipe de desenatori care se razboiecs in desene, unii cu markere rosii, unii cu markere negre. Poze de anul trecut puteti vedea [aici]

powered by Posca

Lansare Casa Radio: Tugulea

Ne bucuram sa anuntam ca sambata la ora 18:30 in cadrul Bucuresti ComicsFest editura Casa Radio va lansa o noua carte din colectia "Radio-Prichindel" - "Tugulea" desenat de Alexandru Ciubotariu.

programul complet il gasiti aici: bucuresticomicsfest.blogspot.ro/p/program

Garfield vine in vizita!

 Sambata intre orele 14:00-16:00 vom primi vizita unui personaj deosebit din lumea benzilor desenate. Ati ghicit despre cine e vorba?

The Walking Dead

The Walking Dead vor fi nelipsiti de la Bucuresti ComicsFest!

In expozitie

In expozitie veti gasi foooarte multe benzi desenate! Am incercat sa strangem TOT ce se face la ora actuala si in mare parte am reusit! Vom avea si camere tematice cum are webcomics sau benzi desenate pentru copii.

Thursday, June 11, 2015

James Bong @ Bucuresti ComicsFest

After rousing success at East European Comic Con, James Bong is super stoked to announce that he will be rolling up in Bucharest Comic Fest. That’s right. Bong. James Bong. Not 007 but 420. James Bong is more than just a clever pun. He is a cannabis crusader and a hero for the legalization movement, dedicated to protecting stoners from injustice. Enter the comic book- movie universe of James Bong at Bucharest Comic Fest and catch the buzz!

Until then blaze up with James at www.wayofthebong.com

Wednesday, June 10, 2015

Bucuresti ComicsFest 2015


Cum ne-am obisnuit deja Bucuresti ComicsFest strange la un loc mai tot ce inseamna benzi desenate romanesti, de la an la an tot mai multe si mai variate. Edituri, autori independenti si webcomics, reviste cu supereroi autohtoni sau de peste oceane, albume si fanzine, figurine si boardgames toate intr-o locatie noua si foarte prietenoasa: Lente & șotron de pe Pache Protopopescu nr.20. Locatia va fi un labirint al placerilor, fiecare camera va invita la darts, fuzzball, playstation si altele iar cireasa de pe tort va fi banda desenata la cel mai inalt nivel, la mansarda mai exact!

Bucuresti ComicsFest are loc in weekend-ul 20-21 iunie, de dimineata pana seara. Programul complet va fi disponibil pe: www.bucuresticomicsfest.blogspot.com.

Intrare este libera iar afisul de anul acesta e semnat de Alex Tamba.

Bucuresti ComicsFest este organizat de RevistaCOMICS in colaborare cu EAT Comics, editura care publica The Walking Dead Romania.


Tuesday, June 9, 2015

Unde-s multi puterea creste!

Comics, adica Revista Comics, plus EAT Comics, editura care traduce cu succes The Walking Dead in limba romana, nu puteau sa dea decat alt COMICS - Bucuresti ComicsFest mai exact! Ne bucuram sa anuntam ca anul acesta ne unim fortele in pregatirea celui mai dedicat eveniment de benzi desenate din lume! Din lumea benzilor desenate romanesti!

Monday, June 8, 2015

Sustine si tu Metropolis Comics



Laurentiu Neagu va invita sa sustineti si sa donati pentru publicarea primului numar din Metropolis Comics - o revista de benzi desenate steampunk, mai multe detalii [aici] si pe pagina de facebook: [aici]