Thursday, June 13, 2013

"Harap Alb continua" nr.5


Începând de vineri, 14 iunie, la Street Delivery cititorii singurei reviste profesioniste de benzi desenate românești vor afla cum va continua povestea lui Harap Alb și a celorlați eroi.

Numărul 5  este primul număr în care Ștefan, Mara și toți ceilalți eroi încep o nouă aventură. Proaspăt urcat pe tronul Împărăției Verzi, Amathia, Ștefan trebuie să se întoarcă în Preida pentru a desluși ce se întâmplă cu fratele său mai mare, care s-a autoproclamat rege, dar pe drum se întâmplă ceva neprevăzut. Tot în acest număr sunt dezvăluite originile lui Baian zis Lungilă. Începând cu data de 15 iunie, numărul 5 al revistei ”Harap Alb continuă...” va fi disponibil la chioșcurile de ziare  din toată țara, supermarketuri și benzinării sau poate fi comandat de pe site: www.harapalbcontinua.ro, unde vă și puteți abona.

În cadrul festivalului de arta si arhitectura urbana Street Delivery din București, începând cu 14 iunie,  cei ce vor fi prezenți îi vor cunoaște pe Harap Alb, Mara și Spânu' în carne și oase! Aici veți găsi toate numerele revistei, cât și primul album legat din colecție, album ce conține primele patru numere ”Harap Alb continuă...”


No comments:

Post a Comment