Tuesday, February 17, 2015

HAC#15

Noul numar din HAC se gaseste la chioscuri si librarii din toata tara! Lista locatiilor o gasiti [aici] iar daca vreti sa primiti revista acasa inaintea tuturor, fara sa platiti nimic in plus, puteti sa va abonati [aici], incepand cu numarul 15 transportul la abonamente este GRATUIT!

In HAC #15, Lardea are o problema de vorbire. Si nu e singurul. Aflam cate ceva despre pricolici. Kudas isi face un prieten. Cat de bun, ramane de vazut. Incepe o noua aventura, una cu Baian-Lungila de data asta. Baian intalneste un personaj misterios: Regele Cioara. In Fluviul Soaptelor, Zourazi capata un armasar inaripat, Dekibalos o statuie iar Moroianu o intalnire cu o domnita mai speciala. Haiganu... e Haiganu.
In numarul acesta avem un concurs special pentru abonati: daca te abonezi sau daca esti deja abonat poti castiga un poster gigant si un tricou cu tine in postura de supererou, mai multe detalii: [aici]

Completati-va colectia cu numerele din urma [aici]. Tot in shopul nostru gasiti si alte benzi desenate ale editurii HAC!BD, postere, stickere, cani, magneti si nu in ultimul rand Miedul lui Setila sau mai nou, Miedul Marei (facut din miere si cirese amare).


No comments:

Post a Comment