Tuesday, September 15, 2015

TFB#3

 A aparut al treilea numar al revistei de benzi desenate SF ”Tinerete fara batranete” (TFB)

Aventura lui Fat Frumos continua in cel de-al treilea numar al revistei de benzi desenate TFB (Tinerete fara Batranete). Colindand printre ruinele unei lumi devastate de boala, Amatheus, eroul basmului lui Petre Ispirescu reinterpretat in cheie science-fiction, intalneste un tehnomag care-i impartaseste resemnarea in fata sfarsitului, dar de la care va invata valoarea sacrificiului in drumul plin de pericole ce duce catre Cei Vechi.

Inspirat de unul dintre cele mai frumoase basme romanesti, scenariul benzii desenate ”Tinerete fara batranete” este semnat de scriitorul Marian Coman, care, impreuna cu editorul Mihai Ionascu, dezvolta un univers postapocaliptic original. Lumea imaginata de cei doi prinde viata prin desenul lui Bogdan Chelaru, in vreme ce culoarea ii apartine artistului plastic spaniol Daniel Rosa Duran.

TFB este al doilea titlu periodic al Editurii HAC!BD ai, la fel ca revista Harap Alb continua (HAC!), apare intr-un format de 185x264mm, o data la 2 luni, la pretul de 6,9 lei. Incepand din 15 septembrie, numarul 3 al revistei este disponibil la centrele de presa din toata tara si poate fi comandat, alaturi de alte benzi desenate romanesti, de pe www.supererou.ro

Mai multe detalii pe pagina de facebook a editurii HAC!BD, unde comunitatatea iubitorilor de  benzi desenate depaseste deja 143 000.


No comments:

Post a Comment