Tuesday, May 31, 2016

Lansare Urmatorul Cadru @Fandom

Vineri, 3 iunie, ora 19:00 sunteti invitati la Cărturești Fandom pentru o expozitie, dedicatii si dedesupturi ale unui album deosebit de benzi desenate.
10 autori, 10 abordari, 10 stiluri diferite, un singur album, FARA SCENARIU. Asta e pe scurt formula din spatele albumului Urmatorul Cadru - Ping Pong Comics lansat in weekend la ComicCon. De ce Ping Pong Comics? Pentru ca primul autor a desenat un cadru si l-a dat mai departe, urmatorul trebuia sa continue actiunea si sa dea cadrul mai departe in 24 de ore si tot asa pana ii venea din nou randul.
Acest album experiment are 72 de pagini si in fiecare cadru se simte amprenta fiecaruia dintre autori:  Toma Alexandru,Alexandru CiubotariuVlad ForseaRobert ObertAndrei MoldovanXenia Pamfil,Ionuț PopescuValentin SavaAlexandru Talambă și Octav Ungureanu.
Albumul editat de Lex Comics costa 35 de lei si de la 1 iunie se gaseste in Imedio, Carturesti, Librarium, Humanitas, Red Goblin si alte magazine de specialitate sau poate fi comandat de pe www.lexshop.ro

No comments:

Post a Comment