Wednesday, June 17, 2015

IronMan, Daedpool si Thor in romana!

Incepand cu data de 15 iulie 2015, Lex Hobby Store va aduce pe piata din Romania 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Astfel pasionatii de filme cu super eroi cat si fanii universului Marvel vor avea acces, in premiera, la benzile desenate originale cu 3 personaje super amuzante care au milioane de fani in intreaga lume.

Lex Comics va fi numele editurii care va aduce pe piata romaneasca aceste 3 titluri de reviste debenzi desenate de la Marvel. Cele 3 personaje sunt nimeni altii decat Iron Man, Thor si celebrul Deadpool. Fie ca esti fanul carismaticului Tony Stark, daca Asgardul este destinatia ta preferata in materie de benzi desenate sau daca iti place Deadpool pentru caracterul sau pus intotdeauna pe glume, vei avea ocazia sa gasesti aceste 3 titluri de benzi desenate de la Marvel pe http://www.lexshop.ro cat si inreteaua de distributie nationala ce cuprinde: Inmedio, Carturesti, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cat si altemagazine de specialitate si librarii.

Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la pretul de 7,9 Lei cu o periodicitate lunara iar persoanele interesate pot face inca de pe acum precomanda pe siteul http://www.lexshop.ro/, urmand ca dupa publicare sa apara si abonamentele lunare pe acelasi site.

No comments:

Post a Comment