Wednesday, September 28, 2016

Targul Cartii la BCF 2016


Incepand cu acesta toamna, Targul Cartii, unul dintre cele mai populare anticariate online de la noi, isi lanseaza oferta catre cititorii si colectionarii de benzi desenate.

Am inceput cu cateva sute de numere aleatorii publicate in ultimii 35 de ani in Statele Unite, dar nu ne vom opri aici, obiectivul nostru fiind de a contribui, alaturi de ceilalti comercianti de benzi desenate, la construirea unei piete in care colectionarea si citirea in format original sa fie nu doar posibila, chiar accesibila atat din punct de vedere al pretului cat si al disponibilitatii. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, apelam la principiile care ne-au ghidat pana in prezent, un apetit constant pentru cresterea si diversificarea ofertei, practicarea de preturi competitive si promptitudine in onorarea comenzilor.

Pentru a oferi fanilor BD ocazia de a ne rasfoi o parte din oferta si pentru a intelege mai bine ce isi doresc cititorii de benzi desenate de la comercianti, vom fi prezenti in cadrul Bucuresti ComicsFest, pe 1 si 2 octombrie 2016.

No comments:

Post a Comment