Monday, July 13, 2015

IronMan, Thor si Deadpool in limba romana!



Lex Hobby Store lanseaza pe 15 iulie 2015 primele 3 titluri de reviste cu benzi desenate din universul Marvel, traduse in limba romana. Benzile desenate cu Iron Man, Thor si Deadpool sunt disponibile pe siteul http://lexshop.ro cat si in reteaua de distributie nationala ce cuprinde Inmedio, Carturesti, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cat si alte magazine de specialitate si librarii.           
 
Fie ca esti fanul carismaticului Tony Stark, iti place universul mistic din benzile desenate cu Thor sau de abia astepti sa vezi in ce situatii incredibile se mai baga Deadpool, de astazi poti gasi aceste benzi desenate traduse in limba Romana pentru a fi mai usor de inteles, dar si pentru a fi mai accesibile pentru buzunarul fiecaruia dintre noi.
 
 
  Lex Comics este editura care va distribui aceste reviste cu benzi desenate, disponibile la pretul de 7,9 lei per exemplar in reteaua de distributie sau prin intermediul unor abonamente ce se gasesc exclusiv pe www.lexshop.ro.           
 
Antreprenorul Alexandru Trofin, cel care este in spatele aceste miscari interesante pe piata publicatiilor din Romania a afirmat ca: "Fanii universului Marvel vor avea acces mai usor la super-eroii lor preferati pentru ca revistele vin in limba romana, deci sunt pe intelesul tuturor, dar si pretul este mult mai bun, 7,9 lei comparativ cu revistele cu benzi desenate in limba engleza care costa undeva la 18 lei."
            De asemenea, cei de la Lex Hobby Store au anuntat ca tirajul revistelor cu benzi desenate este de peste 3000 de bucati pentru fiecare dintre Iron Man, Thor si Deadpool, deci nu se pune problema ca fanii sa ramana pe dinafara. Revistele vor aparea cu numarul 1 si pe viitor vor prinde din urma seriile americane ale benzilor desenate.
            LexHobby Store este unul dintre cele mai importante magazine hobby din Romania care ofera spre comercializare clasice articole creative, jocuri de tip lego, jocuri de societate (inca din 2008), tricouri si suvenuriri pentru fanii filmelor sau benzilor desenate. In 2013, Lex Grup a publicat in limba romana doua jocuri de societate: Tzolk'in: Calendarul Maias si Regele din Tokyo.

No comments:

Post a Comment