Monday, September 5, 2022

Veți găsi Art Machine în cadrul festivalului cu o ediție limitată de 100 de lucrări originale realizate de artistul vizual (și, în funcție de proiect, muralist) Popescu. //Popescu este artist vizual, lucrează și locuiește în București. A absolvit secția grafică la Liceul de artă ”Nicolae Tonitza”, dar și la Academia de Arte ”Nicolae Grigorescu” din București - și de asemenea, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Folosește în lucrările sale tehnici de abordare clasică (peniță/pensulă/acuarelă/cărbune-desen), dar și digital - de multe ori, mixând ambele tehnici. Crează ilustrații, benzi desenate, grafică, storyboard-uri, picturi și, în funcție de proiect, și graffiti. Încă din liceu, pasionat de benzi desenate și artă grafică, a participat (și participă) la saloanele de benzi desenate organizate în țară. Tot din liceu a publicat la diferite reviste de profil ilustrații și comics - Universul copiilor, Mini-Azi, Jurnalul S.F., Pop-rock & show, Abracadabra, Super-Kid s.a. A colaborat cu trustul Pro pentru crearea de afișe de filme și concepție grafică, pentru diferiți artiști muzicali. Am avut colaborări cu agenții de publicitate - McCann, Graffiti BBDO, FCB, și alții pe mai multe proiecte și evenimente. 
https://cargocollective.com/popescu 
https://www.instagram.com/popescool/

Art machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrări de artă originale în schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenată de un artist și poartă cu ea amprenta personală. Este practic o carte de vizită a artistului creată doar pentru voi. Vă încurajăm să începeți propria colecție de artă și poate chiar să schimbați între voi lucrările care vă plac. Arta ține și de plăcere, iar, în timp, colecțiile pot deveni o oglindă a gustului personal. Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art Machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Credem că arta trebuie să fie progresivă, dar în același timp personală și accesibilă. 

https://www.instagram.com/therealartmachine/ 

https://www.facebook.com/pastilaroz/ 

https://www.instagram.com/pastilaroz/

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Internațional, IQads, Spotmedia, Observator Cultural, Curatorial, Zeppelin, Propagarta, Modernism, PRwave, Bookblog, Cult-ura, Munteanu.

No comments:

Post a Comment